Dan Kristensen - Konservativ?

 

CV

Arbejdet

Fritiden

Konservativ?

 

 

 

Konservativ?

Hvordan bliver man konservativ?

For dem som ikke ønsker at se konservatismens åbenbaring i øjnene, er det bedst at stoppe her..........om 3 linier er du måske fanget?

Den konservative formel er følgende: Man låner simpelthen den seneste udgave af "Håndbog i dansk politik" af Ib Garodkin og pløjer sig igennem 590 sider om de politiske partiers holdninger til alt muligt. Herefter krydrer man det lidt med noget litteratur om David Hume og Edmund Burke, mens man har et lille indrammet billede af en smilende Poul Schlüter stående foran sig.

OK - dengang i 1990 da jeg blev konservativ havde jeg ikke noget indrammet billede af Poul Schlüter, men Håndbog i dansk politik samt litteraturen om Hume og Burke var også rigeligt til at overbevise mig.

Jeg meldte mig ind i Konservativ Ungdom i Hjørring i 1990, men blev først rigtig aktiv i organisationen da jeg flyttede til Aalborg i 1994. Mit arbejde i det Konservative Folkeparti var i 1990'erne primært omkring valgkampene.

Det Konservative Folkepartis størrelse på Christiansborg har varieret meget gennem de sidste 2 årtier. Partiet fik således 42 mandater ved valget i 1984, mens vi har 16 mandater i dag. Hvis alle konservative kandidater bruger den nuværende valgperiode til at markere moderne konservative standpunkter indenfor f.eks. miljøpolitik, socialpolitik og uddannelsespolitik, så skal partiet nok opleve fremgang igen.

Vi har mange fornuftige holdninger der kan gøre dig konservativ - men måske skulle vi bare husstandsomdele det lille indrammede billede af Schlüter............