Dan Kristensen - Fritiden

 

CV

Arbejdet

Fritiden

Konservativ?

 

 

 

Fritiden

En stor del af fritiden går naturligvis med det politiske arbejde.

En anden store fritidsinteresse er sport. Specielt 2 fodboldklubber står mit hjerte nær - nemlig AaB og Ipswich. Resultaterne har ikke været helt i top de seneste år.........meeeen Ipswich rykker snart op igen - og AaB bliver snart mestre igen...........man har vel lov at være lidt optimist.................:-)

Jeg har tidligere spillet en del fodbold - bl.a. i Ilbro-Lørslev Idrætsforening. Det er en lille klub ca. 4 km. fra Hjørring. Klubben har et serie 5 og et serie 6 hold, og jeg er så heldig at spille på serie 6...........:-) Udover fodbold spiller jeg også lidt golf, og har tidligere gået til gymnastik. Jeg har også trænet nogle lilleputter i fodbold i Taars/Ugilt. De seneste par år har mine primære sportslige akitivteter dog været løb. Jeg løb i 2006 Stockholdm Marathon og løb den 30. september 2007 Berlin Marathon.

En ikke ubetydelige del af min fritid går også med at drive et ejendomsselskab som jeg ejer sammen med 2 venner. Vi har 3 erhvervsforretninger i Aalborg - og 3 boligudlejningsejendomme i Hamborg.