Læserbreve

Læserbreve 2002/2003

Læserbreve 2004

Læserbreve 2005

Læserbreve 2007

Landsråd 2002

Landsråd 2003

Landsråd 2004

Landsråd 2005

 

 

KV leverer varen

I Rasmus Prehns kronik i Nordjyske den 4. nov. er alt sort/hvidt. Der er ingen nuancer.

Det kunne altså være rart om engang imellem at høre lidt mere nuancerede analyser. Vi andre står jo heller ikke og siger, at alt hvad Nyrup foretog sig var dårligt nej, indimellem foretog han sig også udmærkede ting.

Jeg synes dog ikke der er grund til, at være så ked af vi fik en anden regering i 2001: Skattestop, skattelettelser, mere dansk/matematik i skolen, hårdere straf for vold, opstramning på udlændingeområdet, udlandsgælden tilbagebetalt, overskud på statsbudgettet, 1200 flere sygeplejersker, 1100 flere læger, 100000 flere årlige operationer, iværksætterfond, mindre generationsskiftebeskatning, vandmiljøplan med halvering af fosfor, et års barselsorlov, plejeboliggaranti, ældrecheck, tusindvis af ældre og handicapboliger, 1,8 mia. ekstra til politiet, styrkelse af PET og terrorberedskabet, behandlingsgaranti til stofmisbrugere, faldende priser i dagpleje og børnehaver, pasningsgaranti og historisk lav ledighed.

Jeg håber sandelig ikke Rasmus Prehn er så ked af det, at han vil rulle det hele tilbage til det socialdemokratiske udgangspunkt fra 2001?

Ingen regering bliver dog nogensinde færdig med at udvikle velfærdssamfundet. Velfærdssamfundet er en størrelse der altid skal videreudvikles og tilpasses tidens behov. Det er netop derfor der er fremlagt en kvalitetsreform for den offentlige sektor ligesom ældresektoren efter min mening skal have et servicetjek.

Nordjyske Stifttidende, 09. november 2007